Upplev konserter i unik mysig miljö

Bra att veta:
INOMHUSKONSERTER

- I ladan har vi begränsat antal platser. Det är onumrerade platser, är ni ett sällskap som önskar sitta ihop rekommenderar vi att ni är i god tid till insläppet.

- 18:00-19:30 serverar vi bland annat grilltallrik med korv från våra lokala vänner på Lillegården, hamburgare, samt ett vegetariskt alternativ. Allergier? Fråga oss! 
Man sitter ute på våran gårdsplan, inne i ladugården eller på gårdens veranda med utsikt över Viskan. 
Ingen förbokning av mat krävs. 

- Vi serverar folköl samt alkoholfria alternativ. 

- Insläpp i ladan 19:00-20:00. Förband* 19:30 Huvudnummer 20:00.
Med respekt till artisterna, gästerna och upplevelsen stänger vi entrén klockan 20:00 - Kom i god tid.

- Åldersgräns 13 år om inget annat anges i evenemanget. Alla köper biljett.

- Husdjur är fina, men håller sig hemma på våra konserter.

- Inga barnvagnar

- Egen mat och dryck är inte tillåtet att ta med in i ladan.

- Parkering - Sommarkvällar med konserter på Gården vid Bron drar många gäster/besökare och då vi har ett begränsat antal parkeringsplatser så vill vi därmed vänligen uppmana er med möjlighet att fixa skjuts ut, samåka, cykla, ta moppen etc

- God stämning och ett minne för livet hjälps vi åt att skapa tillsammans

- Fotografering: Eventen kommer att eventuellt dokumenteras genom bild och film. Som sedan delas via sociala medier och digital kommunikation. Genom din anmälan/köp av biljett till våra evenemang godkänner du att bli fotat under eventet och att vi sedan kan använda dessa bilder i vår digitala kommunikation.

   Varmt välkomna och glöm inte att njuta av konserten :)


UTOMHUSKONSERTER

- Insläpp 18:00-20:00.  Konsertstart 20:00.  Entrén stänger när konserten startar.

- Mat serveras från klockan 18:00 inne på konsertområdet.  Vi serverar bland annat grilltallrik med korv från våra lokala vänner på Lillegården, hamburgare, samt ett vegetariskt alternativ.  Allergier? Fråga oss! 

- Vi serverar folköl samt alkoholfria alternativ.

- Alla köper biljett, oavsett ålder. 

- Inga barnvagnar 

- Husdjur är fina, men håller sig hemma på våra konserter

- Egen mat och dryck är inte tillåten att ta med in på konsertområdet.

- Paraplyn tar vi inte med in på konsertområdet. 

- Parkering - Sommarkvällar med konserter på Gården vid Bron drar många gäster/besökare och då vi har ett begränsat antal parkeringsplatser så vill vi därmed vänligen uppmana er med möjlighet att fixa skjuts ut, samåka, cykla, ta moppen etc

- Bussmöjlighet - i samband med utomhuskonserter ordnar vi buss tur och retur Varberg. Biljett bokar du här på hemsidan. 

- Fotografering: Eventen kommer att eventuellt dokumenteras genom bild och film. Som sedan delas via sociala medier och digital kommunikation. Genom din anmälan/köp av biljett till våra evenemang godkänner du att bli fotat under eventet och att vi sedan kan använda dessa bilder i vår digitala kommunikation.

- God stämning och ett minne för livet hjälps vi åt att skapa tillsammans.

    Varmt välkomna och glöm inte att njuta av konserten :)

Se nedan för vilka fantastiska artister som besöker oss:Uno Svenningsson @ Gården vid bron 8/6
Utomhuskonsert

Uno Svenningsson fyller 40 år som artist och åker på jubileumsturné

Uno Svenningsson, artisten med den unika rösten och de tidlösa melodierna, firar 40 år som artist 2024. Från sina första musikaliska steg som medlem i bandet Freda' till sitt soloprojekt och senaste samarbeten med sonen Mark Bihli, har Uno skapat en enastående musikalisk resa som fängslat lyssnare över generationer.

För Uno Svenningsson handlar musiken om självuttryck och välmående. Genom åren har han utforskat olika teman och stilar, samarbetat med andra stora artister och skapat en omfattande låtskatt. Nu, med 40 år som artist i bagaget, firar Uno sitt musikaliska arv med en jubileumsturné våren 2024. Flankerad av sitt band kommer han bjuda på allt från odödliga klassiker och ny musik – låtar som både berör och får oss vilja dansa.

– Åren går fort. Tänk att jag har haft möjligheten att få jobba med musik i 40 år, och att jag fortfarande har lusten och kreativiteten kvar. Att kunna åka ut med mitt band och få göra en jubileumsturné är ju helt fantastiskt. Ser verkligen fram emot 2024, hälsar Uno Svenningsson.

Uno Svenningssons omedelbart igenkännliga röst, starka melodier och berörande texter har alltid varit vägen till publikens hjärta. Hans karriär tog fart med bandet Freda', där den sensationella rösten jämfördes med ikoner som Robert Plant och Sting. Efter framgångar med hits som "Vindarna", "Det måste gå", och "I en annan del av världen" etablerade sig Freda' som ett av landets största rockband. Med en musikalisk uppväxt präglad av småländska toner och influenser från band som the Beatles, Genesis, Talking Heads – och artister som David Bowie och Elton John, har Uno skapat sitt eget unika ljudlandskap.

Uno fortsatte sedan sin musikaliska resa som soloartist med framgångsrika album som "Uno", "Möss och människor" och "I det osynliga" där han visade sin förmåga att beröra lyssnarna med låtar som "Under ytan", "Tro på varann", "Simona" och "Vågorna". Hans medverkan i programmet "Så mycket bättre" 2017 gav honom en ännu bredare publik där låtar som "Du kommer ångra det här" bevisade att hans musikaliska resa fortsätter att beröra och fascinera.

Om Uno Svenningsson

Uno Svenningsson har en lång och framgångsrik karriär både som soloartist och i bandet Fredá. Unos solokarriär påbörjades 1994 och genom åren har det blivit hela åtta album. 2017 medverkade han i "Så mycket bättre" på TV4 och det medförde ett stort genomslag hos den breda publiken. Under våren och sommaren 2021 turnerade Uno runtom i Sverige och han släppte även låten "Fickor fulla av sand". Förutom att släppa ny musik 2022 turnerade han runt om i hela Sverige. 2024 planeras att firas stort då Uno firar 30 år som soloartist!
Showstart 20:00


Chris Kläfford @ Gården vid bron 5/7-2024 

Chris Kläfford + Gården vid bron = sant
Efter 5 utsålda konserter kommer återigen Chris Kläfford till oss och bjuder in till en intim och fantastisk spelning i en magisk miljö. Det blir tredje året i rad som Chris besöker oss, och vi är oerhört stolta över att en av Sveriges just nu mest folkkära och bästa musiker kommer till just oss.
Förutom på Gården vid bron har nu sett honom som vinnare i Idol, semifinalist i Americas got talent och mer eller mindre ständigt återkommande i TV-rutan i olika sammanhang.Sommaren 2023 var det ett högt tryck på biljetterna, vi fick tyvärr tacka nej till många som var sent ute så vänta inte för länge med att boka era platser. Det är just den känslan av att man är en av få, sitter i ett vardagsrum och lyssnar på magisk musik. Just den känslan älskar vi med spelningarna med Chris, och det är få förunnat att uppleva det.Varmt välkomna!


The Swedish Cowboy & Jamie Meyer 
Gården vid bron goes Country 6/7 2024

Håll i hatten succén är tillbaka - Gården goes Comtry!
En fullspäckad kväll i countryns tecken tillsammans med Fredrik Lundman och Jamie Meyer.För andra året i rad kommer nu Fredrik Lundman "The Swedish Cowboy" tillbaka till gården. Fredrik är en artist som har spelat och sjungit i hela sitt liv. Han behärskar flera instrument, men gitarren är hans huvudinstrument.Fredrik har vigt sitt liv åt countrymusiken. Äkthet och ärlighet genomsyrar The Swedish CowboyS musik, vilket han visade prov på under sin medverkan i Idol 2021 där han charmade det svenska folket.
Genom sin otroligt fina och mörka sångröst gjorde Fredrik sig också känd via Talang samt WCOPA, World Championship Of Performing Arts i Los Angeles där han fick medalj i samtliga genrer han tävlade i: en guldmedalj, två silvermedaljer och ett brons.The Swedish Cowboy är grym på att trollbinda och underhålla sin publik och levererar alltid fullt ut på scen – där trivs The Swedish Cowboy som mest och bäst!
Fredrik släppte sina första egna låtar "Stay Country" och "Fear Of Love" våren 2022 och mer är att vänta av Fredrik Lundman – The Swedish Cowboy.Jamie har blivit tilldelad utmärkelser vid bl.a Rockbjörnen och har etablerat sig under många år som artist både i Sverige och Nashville. Han har flertalet släppta studio album och har kunnat ses i bl.a Så Ska Det Låta, Bingolotto samt Nyhetsmorgon.Några av artisterna Jamie har turnerat med är Westlife, GES och Lady A.Han har även tilldelats internationella utmärkelser och nomineringar vid bland annat LA Music Awards och Hollywood Music Awards, samt i Sverige vid Rockbjörnen & NRJ Music Awards.På med hatten och säkra en plats till denna fantastiska musikkväll där hela ladan kommer andas country.


David Lindgren @ Gården vid bron 12/7 2024


Gården vid bron presenterar David Lindgren!
Artisten, musikalartisten och programledaren som vi alla känner igen.
David har en gedigen meritlista från bland annat Så ska det låta, Melodifestivalen samt Let's Dance.
2020 vann han även tävlingen "Stjärnornas stjärna" på TV 4 där ni säkert minns hans otroligt fina tolkning av Con te partiro.
Hösten 2023 samt 2024 är han aktuell med showen "Larger than life".
I sommar kommer David med band till oss och bjuder in till en fantastisk kväll på gården.
Det vankas utomhuskonsert med enorm energi i en grymt mysig miljö. Detta vill ni inte missa!
Till denna konsert erbjuder vi bussresa från Varberg samt returresa till Varberg efter konserten. 

Bussbiljetter köpes på samma sida som biljetterna.
Showstart 20:00


Jill Johnson @ Gården vid bron 14/7 2024

Jill Johnson är en av Sveriges mest älskade artister och har under åren satt countrymusiken och Nashville på den svenska musikkartan – bland annat genom sina många studioalbum, där Jill har samarbetat med en mängd av USA:s mest framstående låtskrivare och artister inom genren, liksom med sina kritikerrosade och utsålda turnéer. Hon ligger även bakom den framgångsrika och mycket populära SVT-serien "Jills Veranda, Nashville", vilken fått flertalet prestigefyllda priser.  Den 14 juli kommer hon till Gården vid Bron och sätter därmed Derome på kartan. 

En oförglömlig kväll med Sveriges Countrydrottning - ni kan ju inte missa detta.

Till denna konsert erbjuder vi bussresa från Varberg samt returresa till Varberg efter konserten.

Bussbiljetter köpes på samma sida som biljetterna.
Showstart 20:00

Varmt välkommen till oss.