Evenemang 2023

Påskmarknad @ Gården vid bron 

Långfredag 7/4 kl 10-16

Varmt välkomna till oss för att fira in påsken och våren.  Det blir en härlig dag med ett 30-tal utställare inom olike genre.  Gå en skön påskpromenad och vinn fina priser.  Påskharen kommer på besök och kanske har med sig en överraskning till barnen.
Sist men inte minst -Avnjut en härlig våffla i vårsolen och njut av att umgås med varandra i en underbar miljö:)


Vi önskar er alla varmt välkomna hit och vi ser fram emot en dag med härliga möten med Er!
Chris Kläfford 30/6 - 2023 

Succén är tillbaka!
Efter 3 magiska kvällar sommaren 2022 återkommer nu Chris Kläfford till oss 2023 igen. Det blir en magisk sommarkväll i ladan, fantastisk stämning och hög mysfaktor utlovas!Chris Kläfford vann Idol 2017. Detta efter en höst präglad av ett enormt stöd från publiken som drabbats av hans känsliga tolkningar av låtar som "Imagine" och "Utan dina andetag". Just "Imagine", från Idols slutaudition, är det klipp som fått mest visningar någonsin på Idols YouTube-kanal. Hans debutsingel "Treading Water" tog sig direkt upp på Spotify-listans förstaplats. Han fick även en platinaskiva för låten.Idol-vinnaren var en av landets absolut mest populära och efterfrågade artister sommaren 2018. Han reste land och rike runt. Men han stannade inte där. På hösten gav han sig ut på en större turné: "The Imagine Tour". Denna gång med fullt band och stor produktion. Under 2018 gjorde han över 160 spelningar.2019 medverkade Chris i America's Got Talent där han tog sig hela vägen fram till semifinal. Hans auditions har setts av över 100miljoner personer på YouTube.Varmt välkomna!

Biljetter

Fredrik Lundman - The Swedish Cowboy 12/8

Välkomna till oss på en countrykväll med The Swedish Cowboy!Fredrik Lundman "The Swedish Cowboy" är en artist som har spelat och sjungit i hela sitt liv. Han behärskar flera instrument, men gitarren är hans huvudinstrument.Fredrik har vigt sitt liv åt countrymusiken. Äkthet och ärlighet genomsyrar The Swedish CowboyS musik, vilket han visade prov på under sin medverkan i Idol 2021 där han charmade det svenska folket.Genom sin otroligt fina och mörka sångröst gjorde Fredrik sig också känd via Talang samt WCOPA, World Championship Of Performing Arts i Los Angeles där han fick medalj i samtliga genrer han tävlade i: en guldmedalj, två silvermedaljer och ett brons.The Swedish Cowboy är grym på att trollbinda och underhålla sin publik och levererar alltid fullt ut på scen - där trivs The Swedish Cowboy som mest och bäst!Fredrik släppte sina första egna låtar "Stay Country" och "Fear Of Love" våren 2022 och mer är att vänta av Fredrik Lundman - The Swedish Cowboy.

Biljetter

Timo Räisänen 13/8


Med 9 album och hundratals gig i ryggen har Timo Räisänen etablerat sig som en av Sveriges främsta live-artister. Med en gedigen egen låtkatalog är han också hyllad för sina känsliga tolkningar av bland andra Gärdestad.

Denna kväll gästar Timo oss och bjuder in er till en kväll med massa härlig musik.

Varmt välkomna!

OBS: Begränsad kapacitet - Vi släpper endast 150 biljetter.
Förbokad biljett krävs.